הילה

שאלה לגבי אלימות בבית השכן

אנחנו חושדים שבבית של השכנים האמא מתעללת בילדים. נפשית בבטוח ופיזית אולי. כל היום צעקות ובכי. האם כדאי לפנות לרשויות הרווחה? האם לי ולבעלי יכול להיגרם נזק אם יתברר שזו "תלונת שווא"?

עו"ד רות גוברין

הילה סליחה על האיחור במתן תשובה. לדעתי, כן, כדאי ולו בשל החשש שמדובר בקטינים בסיכון. גם נזק בשל "תלונת שווא" לא ייגרם שהרי אתם מדווחים על מה שאתם שומעים ועל חששכם לשלום הקטינים, תפקיד עו"ס לחוק הנוער להגיע למקום ולבדוק " הכצעקתה".

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה