גלית

אימא בדיכאון

שלום אחותי נמצאת בהליך גירושין מבעלה אחרי 15 שנה. היא בדיכאון בגלל כל המצב במיוחד בגלל שהם סיימו את הנישואין בצורה קשה ובוטה. יש לה 2 ילדים שנשארים איתה ויראו את אבא שלהם בסופ"ש ואחה"צ פעם השבוע אבל היא בקושי מתפקדת. אני נמצאת שם הרבה ועוזרת עם הילדים אבל אני מפחדת שבגלל המצב שלה יקחו לה את הילדים ויעבירו אותם לאבא שלהם. כל המשפחה ניסתה לדבר איתה ולעודד אותה ולעזור כמה שאפשר אבל היא לא יוצאת מזה. מה עוד אנחנו יכולים לעשות?

עו"ד רות גוברין

גלית, לא כל כך מהר מוציאים ילדים מן הבית במיוחד כשיש תמיכה נרחבת וחמה ותומכת של המשפחה המורחבת. יחד עם זאת , כדאי מאד שאחותך תפגוש פסיכיאטר. דיכאון היא מחלה, כדאי לאבחן ולטפל בה, זה אפשרי. בריאות נפשה וגידול הילדים על ידה, הא בהא תליא, הזנחה בבריאות הנפש עלולה להדליק אור אדום אצל האב ויכול שיגיש תביעת משמורת או ידווח לרווחה, אך כל אלה תהליכים. קשה ולעתים בלתי אפשרי לשכנע אדם בדיכאון לקום ולתפקד לכן פסיכיאטר יכול להציל את המצב, תמיד יחסי. מאחלת בריאות הגוף והנפש

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה