אילנית

חשד לשימוש בסמים

שלום, יש לי בן בן 16.5. עד לפני מס' חודשים היה ילד שמח וחברותי וגם תלמיד טוב. לאחרונה הוא מאוד סגור, הוא מסתגר בחדר הרב והציונים שלו ירדו משמעותית. הוא מאוד חיוור, הוא כבר לא מבלה עם כל המשפחה. בכל בוקר הוא מאחר לביה"ס והוא כבר לא בקשר עם החברים שהיו לו. אני חושדת שהוא משתמש בסמים. ניסיתי לערב את הנהלת ביה"ס אבל לא קיבלתי מהם עזרה. מה עליי לעשות?

עו"ד רות גוברין

שלום אילנית, לפי שאלתך תהליך הידרדרותו נמשך כבר מספר חודשים, פני שוב ליועצת בית הספר, קבעי אתה פגישה דחופה, יחד עם זאת, כדאי, לקחת אותו לאיש מקצוע מיומן- פסיכולוג, כי משאלתך, אני מבינה, שגם אתך הוא לא משתף פעולה, אינו פתוח ואינו מספר, יתרה מזו יכול ונקלע למצוקה גדולה יותר שהטריגר שלה הוא, אולי , השימוש בסמים, במקביל תתקשרי להורי חבריו הטובים ותגששי, מותר לך, גם, לחטט , במובן הנכון, בחדרו , במחשב, לבדוק רמזים למצוקתו. אני מניחה שעלתה במוחך המחשבה לפנות למשטרה, אך זו האחרונה אינה פתרון טיפולי והבן שלך קורא בנשמתו לעזרה, תגייסי את עצמך ואנשים מקצועיים במישורים שתיארתי ואל תחכי עוד. מאחלת בריאות ובריאות הנפש

גיל

קחי חוקר פרטי שיעקוב אחריו בדסקרטיות ואז יהיה לך מידע אמין מה הוא עושה בדיוק.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה