שאול

בניית 2 חדרי ממ"ד עבור 2 יחידות מגורים

יש לנו בית במושב. יש לנו מגורון (קרוואן) שמפוצל ל-2 יחידות. קיבלנו הודעה שעלינו לבנות ממ"ד עבור הקרוואן וממ"ד נוסף עבור הבית שלנו. לא מדובר בשטח גדול מדי. במקרה של חלילה מצב חירום אפשר להגיע בתוך פחות מדקה לממ"ד לא משנה איפה נבנה הממ"ד בחצר. יש דרך לקבל פטור מבניית ממ"ד אחד? זה הוצאה גדולה מיותרת מאוד.

עו"ד צבי סיגל

שאול שלום. תודה על השאלה אך היא קשורה לתחום משפטי שנקרא "תכנון ובניה" שפורום זה אינו עוסק בו. בתודה, צבי סיגל, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הרחבת ישובים