מירי

בעיה אחרי קנית שטח

מה קורה במקרה שבו התקבלנו להיות חברים בקיבוץ קנינו קרקע שהיא חלק מהרחבת הקיבוץ ועל הקרקע שקנינו יש מבנה חשמל שנאמר לנו שהוא לא פעיל ושאין לנו מה לחשוש. אחרי שהתחלנו לבנות הסתבר שאותה מבנה חשמל כן פעיל. המוכר טוען שנתן לנו את כל הפרטים לפני הקנייה אבל זה מילה שלנו נגד שלו. מה אנחנו יכולים לעשות עכשיו אחרי שכבר קנינו, זה לא שטח שנוכל לגור בו. זקוקים לעזרה

עו"ד צבי סיגל

מירי שלום, קשה לתת לך ייעוץ משפטי שכן חסרים לי פרטים מהותיים: 1. האם המדובר על רכישה של זכויות יד שניה מחברי קיבוץ, או מקליטה לחברות לקיבוץ ובניה על שטח הקיבוץ מכספכם? 2. כאשר את מדברת על מבנה חשמל על שטח שקניתם, האם המדובר על מגרש מבונה או מגרש לא מבונה אשר צמוד למבנה החשמל? בברכה, צבי סיגל, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הרחבת ישובים