יפעת

הרחבה בקיבוץ

האם והיכן ניתן לראות תוכניות עתידיות להרחבה בקיבוץ? האם אפשר להתנגד להן?

עו"ד צבי סיגל

יפעת שלום וברכה, שאלתך נוגעת יותר לתחום התכנון והבניה ואני ממליץ לך להפנות את שאלתך גם לפורום "תכנון ובניה". יחד עם זאת, ובאופן כללי, בדרך כלל ניתן לראות תוכניות מסוג זה בועדה המחוזית לתכנון ובניה באזור מגוריך או בועדה המחוזית לתכנון ובניה באזור מגוריך - תלוי במהות תוכנית הבניה. בנוגע להתנגדויות - במידה ואת חברת קיבוץ - ניתן להתנגד כחברת קיבות שאינה מעונייינת בהרחבת הקיבוץ, באמצעות האסיפה הכללית של הקיבוץ ובהתאם לתקנון הקיבוץ. אם את לא חברת קיבוץ, אנא הפני האת שאלתך לפורום תכנון ובניה. בברכה, צבי סיגל, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הרחבת ישובים