קאטי

זכויות אשת חבר קיבוץ

אני חיה 19 שנה עם חבר קיבוץ,לא נשואים. האם יש הבדל בזכויות בין אשה לידועה בציבור?

עו"ד צבי סיגל

קאטי שלום, למרות שנושא זה קשור גם בתחום דיני משפחה, אשיב לך בקצרה לשאלתך: הסטטוס שלך ושל בן זוגך, ככל הנראה, הוא "ידועים בציבור". מבחינת השלכות העניין עליך, קשה לי להשיב מאחר ואיני יודע למה כוונתך. לדוגמא: ישנם קיבוצים שאינם מאפשרים שיוך מגרשים לבני זוג בנפרד במידה והם גרים ביחד, הגם שאינם נשואים, ויש כאלה שכן. תלוי במקרה ובקיבוץ. אם תחדדי את שאלך, אוכל להשיב לך בייתר פירוט. בברכה, צבי סיגל, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הרחבת ישובים