תמרה

תשלום ביטוח חיים למוטב קטין

בני תובע אותי על כך שלא התחלקתי איתו בכספי ביטוח החיים שקיבלתי מחברת הביטוח כשאביו נהרג. הוא היה קטין אז. האם יתכן מצב שגם הוא היה רשום כמוטב וחברת הביטוח שילמה לי את הכסף מבלי ליידע אותי שאינני המוטבת היחידה? מה קורה במקרה של מוטב שהוא קטין? תודה רבה!

עו"ד משה תבו

שלום לך. חסרה אינפורמציה רבה על מנת שאוכל לענות במדויק לשאלתך. בכל מקרה, הייתי ממליץ להגיש תביעת צד ג' גם כלפי חברת הביטוח ששילמה לך את הכספים. מה שבטוח שאת צריכה עורך דין. מוזמנת לפנות אלי: 052-8119783. עו"ד משה תבו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות ביטוחי חיים