דליה כהן

תקפות ביטוח חיים לאחר חשד לסוכרת

לפני ביצוע ביטוח חיים בוצעה בדיקת סקר שבה עלה חשד לסוכרת שנתבקשתי לאמתה. לאור החשד טופלתי ע"י דטאנית. בעת הביטוח הביטוח עניתי בשלילה לשאלה "אם הומלץ לך טיפול תרופתי והנך במעקב רפואי לסוכרת". רק אחרי כשנתיים בוצעו בדיקות, אומתה הסוכרת וקיבלתי טיפול תרופתי.. האם ביטוח החיים שעשיתי תופס משפטית ?

אלירן וקנין, עו"ד

שלום דליה, במידה ולא אובחנת כסובלת מסכרת בזמן חתימתך על הצהרת הבריאות אזי הביטוח מכסה את מצבך הרפואי הנוכחי. ייתכן וחברת הביטוח תערים קשיים במימוש הזכויות שלך. אלירן וקנין, עו"ד תביעות נזיקין, ביטוח, תאונות, אובדן כושר עבודה ורשלנות רפואית Eliran.va@gmail.com

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות ביטוחי חיים