אדם

יצוגית בגין יחסי עובד-מעביד

שלום, עבדתי בבנק במשך 16 שנים. בבנק נהוג לשלם בתום 20 שנות עבודה מענק בגובה מספר משכורות. כמובן שאני לא קיבלתי. מן הסתם יש רבים כמוני גם במוסדות נוספים. להבנתי הזכות לקבלת המענק נצברת לאורך כל שנות העבודה ורק התשלום בפועל משולם בתום 20 השנים. אי לכך מי שהופסקה עבודתו לפני כן צריך לקבל חלק יחסי. האם יש לי "קייס"? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

חסרים נתונים לצורך מתן תשובה. אני מניח על פי שאלתך כי אתה מתכוון לסוגיה האם יש כאן תביעה ייצוגית ואם לא אז לפחות תביעה אישית. ניתן להתקשר איתי לטל: 0544230645