משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות יצוגיותביטול כרטיסים להופעה

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

ביטול כרטיסים להופעה

יקי
יקיר

אני הזמנתי באתר ביחד בישבילך כרטיסים להופעה לשמח את אישתי להפתיע אותה מישהו שהיא רוצה לראות הרבה זמן הזמנתי 4 כרטיסים באמצע האולם כסאות באמצע לאחר שלושה שבועות הם חוזרים אליי אומרים לי שהיה תקלה במערכת ואני ועוד מישהו הזמנו כרטיסים לאותו מקום ישיבה ומבטלים לי את שלי מעבירים אותי לסוף העולם שורה אחרונה בצד האם זה הגיוני שאחריי שלושה שבועות רק רואים את התקלה יומיים ליפניי המופע עכשיו אני נפגעתי פה לא באשמתי ואנחנו שכל כך רצינו ללכת כבר סגרנו בייביסיטר והכל צריך להתבאס האם יש מה לעשות במקרה כזה???

RE:
סולומונוב ושות' משרד עו"ד
סולומונוב ושות' משרד עו"ד

הענין שתיארת אינו מצדיק הגשת תובענה ייצוגית. עם זאת בהחלט ניתן להגיש תביעה לבת משפט לתביעות קטנות