אהרן

פיצויים מחברת השכרת רכב

שכרתי רכב בשישי ב11 בשעה 12 יצאתי לכיוון ירושלים באמצע כביש 4 פתאום הרכב לא נותן לי גז בקיצור שבת לקח כשעה וחצי עד שהגיע גרר ורכב חילופי שייך לתבוע על דבר כזה??? חשוב לציין שככל הנראה התקלה הייתה כתוצאה ממחסור בשמן וכדו דהיינו רשלנות וחוסר תחזוק של הרכב כמצופה בוודאי מחברת השכרה וכו'?!

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

אין המדובר במקרה שניתן לתבוע בתובענה ייצוגית לכל היותר ניתן להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות. שאלת הכדאיות היא לשיקולך