נה-היון קים

תביעה נגד חברת פלאפון- הטעיה בעת ביצוע עסקה

ברצוני להתלונן על 2 עסקאות שנעשו בצורה לא הגונה מטעם חברת פלאפון. מדובר בעסקאות שבוצעו כבר לפני מספר שנים, בשנת 2014 לערך, אך בעקבות אירועים שונים דבר לא נעשה עד היום. קוראים לי נה-היון קים, קוריאנית-ישראלית, ואני בת 21. חברת פלאפון בשני מקרים שונים, הציגה דברים בצורה אחת ובפועל הם קרו בצורה אחרת. אנו חתומים על שני חוזים של שדרוג מסלול ובנוסף על חיוב של 8 מכשירים שניתנו לנו כביכול במתנה. בפעם הראשונה, הוריי הגיעו לסניף פלאפון בקניון מלחה ירושלים, ורכשו 2 מכשירי פלאפון חדשים ושדרגו את המסלול. הנציגה שעזרה להוריי עשתה זאת בשמחה והוסיפה כי מגיע להם בעקבות שדרוג המסלול, 4 טאבלטים חדשים במתנה. חזרה והדגישה כי הם במתנה וללא עלות. הוריי אינם דוברים עברית ולכן השיחה התנהלה באנגלית, ולאחר מכן הנציגה החתימה אותם על חוזה בעברית. בפעם השנייה, אני הגעתי לבדי למרכז שירות ותמיכה בתלפיות ירושלים. מטרת הביקור הייתה על מנת למסור את הפלאפון לתיקון. כשדיברתי עם הנציגה היא טענה כי זמן רב לא שדרגנו מסלול ומומלץ לנו לשדרג למסלול זול יותר. עם ההצטרפות גם מגיע לנו 4 פלאפונים דור 2 במתנה. לא הסכמתי בהתחלה לקבל את הפלאפונים, אך הנציגה שהתעקשה אמרה שזה חלק משדרוג המסלול וכי הם במתנה וללא עלות. לצערי האמנתי לה, והיא החתימה אותי על חוזה דיגיטלי, וכך יצאתי מהמרכז עם עוד 4 מכשירים שאין לנו בהם כל צורך. גילנו לאחר תקופה ארוכה של כשנה כי אנו משלמים על כל אותם המכשירים שקיבלנו כביכול במתנה (אוסיף כי גם הוחתמנו על שני מכשירים נוספים שכלל לא קיבלנו). מיותר לציין כי לא ניתן שום מענה נחוץ מצד פלאפון, אלא רק הרבה יחס מזלזל לאורך הדרך.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

העובד שחלפו 4 שנים בעייתית שכן תובע בתביעה ייצוגית נדרש לתום לב. בנוסף השיהוי הרב יתכן וגרם נזק של אפשרות להוכיח לא רק את נסיבות המקרה שלך אלא גם את השאלה האם התנהגות פלאפון היתה גם במקרים נוספים רבים. אם זאת לא נפסלת האפשרות להגיש תובענה ייצוגית אך על כך יש לשוחח ואת מוזמנת להתקשר לטל: 0544230645

שושנה

ערב טוב גם אני בין אלפי לקוחות של פלאפון טאבלט מתנה. לפני 4 שנים בערך. האם ניתן לעשות משהו?