קארין

תביעה נגד אוניברסיטל בר אילן על עוגמת נפש

בעלי סיים תואר ראשון באוניברסיטת בר אילן כשלפתע הודיעה לו המחלקה כי הוא לא ביצע 2 קורסי חובה. המחלקה לוקחת אחריות מלאה על הטעות, הם לא עידכנו דבר על קורסים אלה והם לא הופיעו במערכת השעות לאורך השנה, כך שבעךי מעולם לא יכל לדעת עליהם. (יש לציין שבעלי במסלול מיוחד אשר סטודנטים ממשיכים ממכללה אחרת לאוניברסיטה על מנת להשלים לתואר ראשון) הדבר יגרום לפתיחת שנת לימודים נוספת, בעיות בחיפוש עבודה ועוגמת נפש רבה עקב שיבוש מהלך החיים. האם ניתן לתבוע? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

עניינך אינו נכנס לתחום התובענות הייצוגיות. עם זאת התרשמתי כי לבעלך תביעה אישית כיבדת משקל. הינך מוזמנת להתקשר אלי ואסביר לטל: 0544230645