אוחיון דוד

תחרות שוק בלתי הוגנת (בתאילנד)

לאישתי סוכנות נסיעות בתאילנד . בדיעבד למד שחברת הענק "בוקינג", בגלל כוחה העצום , חותמת על הסכמים עם מלונות לפיהם כל החדרים בתעריפים הזולים "משועבדים" לטובתם. כך שכמעט אינה מאפשרים לה להציע חדרים בתעריפים הזולים , ללקוחות שלה מהסיבה של העדר חדרים , בעוד אלה מוצעים "בשפע" באתר של בוקינג. לטעמי יש כאן תחרות לא הוגנת . האם ברמה העקרונית יש כאן עילה לתביעה ייצוגית נגד בוקינג ? אפשר אולי שגם לגבי אותם המלונות ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

לתוך מתן תשובה יש להשלים פרטים חסרים. רק לאחר השלמה מין לחוות עמדה האם יש התכנות לתובענה ייצוגית. נתן להתקשר ל-0544230645