אירה

חברת הוט מובייל פתחה נגדי תיק אצל חן פישר

אני משלמת כל חודש בבנק הדואר תשלום מלא על 3 קווים שברשותי ומכשיר נייד . היום הגיע שליח עם מכתב שבוא מזמינים אותי לדין . עברתי על הדפים ושם מצוין התז שלי והשם שלי ( בחברה השם שלי נכתב עם טעות וכל זמן שהיו שולחים מכתבים לתשלום היה כתוב השם עם הטעות ) אבל על קוו שבכלל לא ברשותי ואף פעם לא היה לי מספר כזה . לא ניסו להתקשר אליי לא נציגים של החברה ולא עורך דין . אני לא יודעת מה לעשות .אני מנסה להשיג את המשרד של חן פישר אך גם שם אין מענה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

עניינך אינו מתאים להגשת תובענה ייצוגית. מציע כי ישלח על ידך מכתב למשרד של חן פישר ובו ההסבר כפי שכתבת כאן. אם לא יועיל להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות