אבי מנשה

החזר כספי עקב מצב בריאותי

שלום רב, אישתי נרשמה לקורס קוסמטיקה ולאחר מספר שיעורים כאשר השתמשו בחומרים שמשמשים לעבודה במקצוע גילתה אישתי שאינה יכולה להמשיך בקורס ובמקצוע מכיוון והחומרים החמירו את האלרגיות ואסטמת העור ממנה היא סובלת, כאשר אישתי נרשמה לקורס היא הציגה בפני הנציגה של אותו מוסד את הבעיה הרפואית שלה ונענתה כי אין לכך שום השפעה ושיש מלא נשים שעובדות עם החומרים הללו אז שתירשם ושלא תדאג. כאשר אישתי הבינה שהחומרים רק מגבירים את המחלה ממנה היא סובלת ביקשה להפסיק את הקורס ולקבל את הכסף ששילמנו 5,500 שקל או לפחות חלק יחסי ממנו מכיוון שאינה יכולה להמשיך בקורס או במקצוע. כבר שלושה חודשיים שסוחבים אותנו ושכבר ענו לנו קיבלנו תשובה שלא ניתן להחזיר את הכסף וכמובן שלא נאמר למה רק נאמר שזו החלטה מדרגים גבוהים של החברה איתם לא ניתן לדבר או ליצור קשר. חשוב לציין שבזמן ההרשמה אישתי לא חתמה על חוזה כזה או אחר ולא הוצג או הוסבר לה תקנון ביטולים או משהו דומה לכך למרות שאישתי הציגה מראש את הבעיה הקיימת אצלה ואת החששות שלה אך כמובן שלבצע מכירה זה חשוב יותר מכל כנות בסיסית. אשמח לדעת האם יש במקרה שלנו איזו אפשרות משפטית לקבלת הכסף שלנו חזרה או חלק יחסי ממנו והאם יש חוק שמגן עלינו במקרה שכזה, סכום הכסף אולי נשמע נמוך אך בשבילנו ובמצבנו הכסף הזה הוא כמו אוויר לנשימה. אודה על תשובה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

איני סובר שנין בעניינכם להגיש תובענה יצוגית. ניתן לפנות לבית משפט לתביעות קטנות שם אין צורך בעו״ד

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

אני לא מזהה במקרה זה ותכנות לתובענה ייצוגית. יתכן ותוכלו לפנות לבית משפט לתביעות קטנות