יהודה

הקשחת נהלים ללא צורך

קיבלתי דוח הגשתי בקשה לביטול ולא קיבלתי תשובה כעבור תקופה קיבלתי בדואר הודעה על כפל קנס בדקתי מול העיריה ושמתי לב שטעיתי בכתובת שמסרתי (בין מס' בית ודירה רשמתי הפוך) הדואר חזר מען בלתי מספק והעיריה ידעה מזה באותו הודעה על כפל קנס היה על 2 קנסות הקנס השני גם חזר לעיריה כלא נדרש פניתי לעירייה אמרו לי שאני צריך להגיש בקשה עם תצהיר חתום וכו' העדפתי כבר לשלם בפרט שחששתי מעיקולים וכדו'

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

אין במקרה זה מקום לתובענה ייצוגית . חבל שלא קיבלת את עצת העיריה והגשת תצהיר. אני משוכנע שלא ההי מחוייב בקפל קנס. עדיין לא מאוחר יתכן ואם תגיש עתה יחזירו לך כסף.