משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות יצוגיותהקשחת נהלים ללא צורך

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

הקשחת נהלים ללא צורך

יהו
יהודה

קיבלתי דוח הגשתי בקשה לביטול ולא קיבלתי תשובה כעבור תקופה קיבלתי בדואר הודעה על כפל קנס בדקתי מול העיריה ושמתי לב שטעיתי בכתובת שמסרתי (בין מס' בית ודירה רשמתי הפוך) הדואר חזר מען בלתי מספק והעיריה ידעה מזה באותו הודעה על כפל קנס היה על 2 קנסות הקנס השני גם חזר לעיריה כלא נדרש פניתי לעירייה אמרו לי שאני צריך להגיש בקשה עם תצהיר חתום וכו' העדפתי כבר לשלם בפרט שחששתי מעיקולים וכדו'

RE:
סולומונוב ושות' משרד עו"ד
סולומונוב ושות' משרד עו"ד(נכתב ע"י: יהודה)

אין במקרה זה מקום לתובענה ייצוגית . חבל שלא קיבלת את עצת העיריה והגשת תצהיר. אני משוכנע שלא ההי מחוייב בקפל קנס. עדיין לא מאוחר יתכן ואם תגיש עתה יחזירו לך כסף.