ג'ו

נפגעתי מטכנאי של חברת הוט!

אני סובל כבר כמה חודשים מתקלות וניתוקים באינטרנט ובטלוויזיה. כשהתקשרתי לחברת הוט שלחו טכנאי והחליף לי את הממיר בממיר ישן יותר עם יותר תקלות כשהתקשרתי שוב שלחו טכנאי ושם לי את הממיר החדש של פייבר. כאן הכל מתחיל. מאז שהחליפו לי לפייבר אני לא יכול לצפות בטלוויזיה יש המון תקלות של קול ותמונה והאינטרנט שלי בקושי עובד על 10 מגה בייט למרות שאמור להיות לי 200. לפני כחודש ככה היה אצלי טכנאי של הוט בבית והיה נראה קצת מוזר וכששאלתי אותי מה הוא עושה הוא אמר לי תדע בסוף. אמרתי לו שאני מעוניין לדעת עכשיו. הוא התחיל להרים את הקול אז הרמתי את הקול ואמרתי לו שיעוף לי מהבית כי הוא לא יצעק עליי בבית שלי. כשהתקשרתי שוב להוט וסיפרתי להם הם אמרו לי שכל מה שהם יכולים לעשות זה לשלות לי טכנאי שבוע הבא. בינתיים אין לי טלוויזיה. כעבור שבוע אותו טכנאי מגיע, כשראיתי שזה אותו טכנאי והוא דיבר יפה אמרתי יאללה בשביל לא לחקות עוד שבוע ניתן לו לעבוד ושילך. הוא אמר לי שהייתי בעיה בהארד דיסק ושהוא החליף אותו. שאלתי אותו אז כל ההקלטות שלי נמחקו? והוא אמר כן כי ככה זה. אמרתי אוקיי צודק שמחליפים הארד דיסק זה קורה. כשהוא בא להוריד את הניילון מהממיר אמרתי לו שאני אעשה את זה אחר כך. הוא אמר לי שזה יכול להתחמם אז רצוי להוריד את הניילון. רק אחרי שהורדתי מאוחר יותר שהוא כבר הלך הבנתי שההארד דיסק בצד הממיר והוא לא יכול היה להחליף אותו בלי להוריד את הניילון. והססמה שלי השתנתה כך שכל ההקלטות ימחקו והססמה תשתנה הוא היה חייב לעשות פורמט. והבנתי שהוא רק הגיע למחוק לי את ההקלטות כנקמה כי זרקתי אותו מהבית אחרי שלא דיבר יפה. גם אם הורדתי את הניילון אפשר לדעת שההארד דיסק לא הוחלף והממיר רק פורמט מחדש. רציתי לדעת מה אני יכול לעשות והאם יש עילה לתביעה. לא יכול להיות שטכנאי של הוט יכנס אליי הביתה יגיד שסידר את הממיר והוא שיקר ולא סידר כלום ועוד ימחוק את כל ההקלטות שהיו לי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

אין במקרה זה עילה לתובענה ייצוגית. אתה יכול להגיש תביעה לבית משפט לתביעותקטנות