רוית

הודעת התראה מעו"ד לחוב

לפני כחצי שנה יצרה איתנו קשר נציגה של הוט מוביל במטרה לנייד אותנו האמת שממש לא רציתי אבל בעלי "ריחם"עליה כשספרה לו שהיא גרה בישוב "ספר" והיא חד הורית..בקיצור לאחר מספר שיחות "ניכנענו" ומשם התחילה מסכת היסורים,הסימים שנשלחו ע"י שליח התעכבו כמה ימים כשכבר הגיעו אז לא יכלה לדבר איתנו בדיוק,פעם אחת הייתה צריכה לקחת את הילד לחוג פעם שניה הילד לא ויתר על המחשב ופעם הילד חולה והיא בדיוק יוצאת לרופא..כשסוף סוף התפנתה אלינו לא הצליחה לנייד ואמרה שתחזור אלינו מחר בשעה שהמוקד עדיין פתוח והם יעזרו לנו לקחו כמה ימים ויצרתי איתה שוב קשר היא חברה אותי עם המוקד במוקד נתקו אותי ואמרו שיקח כ 20 דקות ואני אתחבר אליהם המוקד נסגר ואני נשארתי מנותקת עד למחרת;פניתי אליהם למחרת ואמרתי שאני מבטלת את העיסקה וכמובן שלא יחייבו אותי "להפתעתי " קבלתי חיוב ולאחר שפניתי לנציגה והיא "נפנפה" אותי פניתי למוקד הם ביטלו את החיוב.ולפתע היום קבלתי הודעה מעו"ד שיש לי חוב להוט מובייל.מה עושים??האם קבלתם עוד פניות דומות??

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

ככל שיש מקרים דומים אז יש לשקול הגשת תובענה ייצוגית. אם לא יש להשיב לעו״ד כפי שכתבת לי ואם בכל זאת תוגש תביעה על ידו אין מנוס אלא להתגונן ואולי להגיש תביעה שכנגד