יהודה

תביעה נגד עירייה על פסי האטה גבוהים במיוחד

יש אצלינו בעיר המון פסי האטה (במפרים) חלקם גבוהים במיוחד אני עובר את זה בפחות מ20 קמ"ש ועדיין אני לפעמים נתקע מה שקרע חלק גדול מהמרכב התחתון דיברתי עם עוד נהג הוא אמר לי שגם הוא ניזוק מזה יש לציין שהמהירות המותרת הוא 50 קמ"ש כנראה שהם לא תקניים כי יש גם המון בורות וכבישים לא סלולים טוב

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

יתכן ובענין זה יש ותכנות לתובענה ייצוגית אך ראשית עליך לפנות למשרד התחבורה השאילתא בנושא זה. רק לאחר תשובתו ניתן יהיה לשוב ולבדוק

גיא, עו"ד

החוק אינו מאפשר לתבוע נזיקית את המדינה או רשות מקומית במסגרת של תובענה ייצוגית