משה שטיין

הוט מובייל - האם יש עילה לתביעהיצוגית

בעת שהיייתי בחול בגיאורגיה קיבלתי שיחות שלא עניתי להן והושארו לי הודעות קוליות. החודש קיבלתי בחשבונית חיוב על שיחות נכנסות מהארץ למרות שבאתר הוט מובייל מצויין בפירוש שאין חיוב על הודעות קוליות לחו"ל. נציג שירות לקוחות ציין שיש חיוב על הודעות קוליות בחו"ל. האם יש עילה לתביעה יצוגית? בברכה, משה שטיין

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

מציע שתבקש לקבל את הקלטת שיחתך עם נציג השרות( אתה זכאי לקבלה) ואז ניתן לבדוק האם יש היתכנות לתביעה ייצוגית

משה שטיין

בהמשך לפנייתי יש לי מייל שנשלח אלי ממחלקת שירות לקוחות הם מחייבים גם הודעות קוליות נכנסות