אור

תביעת נזיקין נגד חברת פלאפון

כרטיס הסים נתקע בתוך מכשיר הטלפון שלי מסוג סמסונג 8 פלוס . המכשיר מבוטח בחברת פלאפון. בתחילת השבוע הגעתי למעבדה של החברה וביקשתי להוציא את הסים התקוע. במעבדה בדקו והבהירו כי ידרשו מספר ימים. חשוב לציין כי המכשיר עבד מצויין ולא הייתה לו כל תקלה מלבד סים תקוע בתוך הטלפון. לאחר ארבעה ימים חזר הטלפון מתיקון. לתדהמתי גיליתי כי הטכנאים של החברה איפסו לי את המכשיר ומחקו למעשה את כל החומר אשר היה על המכשיר. מאנשי הקשר ועד לתמונות של ילדיי ומשפחתי שהיו שמורות על המכשיר ללא גיבוי. הובהר במעמד המסירה כי אני מבקש שלא לאפס את המכשיר בשום אופן. בנוסף הטכנאי שתיקן לי את המכשיר התקשר אלי באופן אישי וביקש את הסיסמא של הטלפון על מנת לבדוק שהוא עובד טוב אחרי ששלפו את הסים מתוכו ואמר לי שאם לא הייתה לו את הסיסמא הוא היה חייב לאפס את הטלפון על מנת לבדוק דבר שהיה מוחק הכל. אמרתי לו שלא יאפסו את הטלפון בשום מצב והוא קיבל ממני את הסיסמא להיכנס לטלפון ולבדוק אותו. הבוקר כשהגעתי לסניף וגילתי שהטלפון אופס למרות הכל חשכו עיניי. לא חתמתי על שום מסמך שמאשר איפוס לטלפון. הטלפון הגיע תקין לחלוטין מבחינת חומרה ולא היה דרוש כלל איפוס. רציתי לדעת האם יש לי קייס לתבוע את חברת פלאפון על איפוס המכשיר ללא אישורי וללא צורך ובכך הם מחקו לי את כל התמונות מהמכשיר של יילדיי ומשפחתי שמהם אין לי גיבוי כלל. תמונות שנאספו מספר שנים. אודה לתשובה...

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

אני לא מזהה כאן סיכוי לתובענה ייצוגית. יתכן וענינך מצדיק תביעה אישית שלך לבית המשפט( אם התביעה קטנה אז לבית משפט לתביעות קטנות)