חיים שמאי

בדיקה אם יש עילה לתביעה יצוגית

אני רוצה לבדוק אם יש עילה לתביעה יצוגית במקרה הבא : חב' הסלולר עשתה לי עסקת bundel (ספק + שרות אינטרנט) שמשמעותה תשלום מאוחד לחב' הסלולר עבור מהספק ("בזק") ונותן השרות של האינטרנט. עם התנתקותי משרות ה bundel,חב' הסלולר "ניכסה" לעצמה את קו ה"בזק" שהיה שלי למעלה מ 30 שנה - וזה ללא הסבר או הבהרה מצידה - בודאי שלא במעמד הסכם ה bundel. יש כאן פגיעה משמעותית,במיוחד שנלקח ממני קו טלפון (נייח) שהיה שלי למעלה מ 30 שנים.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

על מנת שניתן יהיה להגיש תובענה ייצוגית עליך להצביע על שהמקרה שלך אינו נקודתי וכי החברה נוהגת כך כמדיניות. אם כן אתה מוזמן להתקשר איתי למספר-0544230645