יניב (נמצא בחו"ל כרגע)

הטעיה מכוונת של חברת תיירות מחו"ל

ניסיתי להזמין כרטיס טיסה דרך אתר של חברת תיירות.בפרטי העסקה הוצג מחיר x עם פירוט התשלום. לאחר שהזנתי את פרטי האשראי והסכמתי לתנאי העסקה,רגע לפני שאישרתי,שמתי לב שהמחיר קפץ ב 20€. זה נראה כמו הטעיה מכוונת ושיטתית. השאלה אם יש עילה לתביעה. אני אישית שמתי ברגע האחרון וביטלת. לאחר מכן נשלחו אליי מספר הודעות במייל כדי להשלים את העסקה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

הנתונים שמסרת לא מאפשרים להעריך היתכנות תובענה ייצוגית. מכל מקום אם לחברה אין סניף בישראל לא תהייה סמכות לבית משפט כאן לדון בתביעה