ציפורה לוי

זמן המתנה ארוך לרופא

שלום הגעתי למרפאה עם בעלי לטיפול חירום אמרו לנו שזמן ההמתנה יהיה עד שעתיים וחיכינו למעלה משעתיים פעם אחרת הגעתי לאותה מרפאת שיניים של כללית לתור שהזמנתי לשעה חמש אחר הצהריים נאלצתי לחכות שעה זאת אומרת קיבלו אותי לטיפול לבדיקה רק לאחר השעה שש וכששאלתי את הפקידות למה זה מתעכב כל כך לא היה להם תשובה אני מאוד כועסת ומאוד טעונה ורוצה לדעת אם יש משהו שאפשר לעשות בנידון או אפילו לתבוע ולקבל על כך פיצוי תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

אני לא מזהה בעניינך היתכנות לתובענה ייצוגית. יתכן וניתן להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות