דוד

המתנה מוגזמת לנציג בלאומי קארד

שלום, שמי דוד ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות משהוא בקשר לזה שהתקשרתי לחברת לאומי קארד לברר חיוב מסויים ועד שענו לי עברו "שעה ורבע"!!! ובלי להציע שיחה חוזרת בשום זמן לא בהתחלה ולא בהמשך!!! ועד שענו לי הם ירדו מהקו באמצע התהליך ולא חזרו אלי. וכשהתקשרתי שוב המתנתי עוד שעה ועשרים וחמש דקות!!. וכל זה בלי להציע שירות שיחה חוזרת. (כל השיחות מוקלטות בפלאפון.מיותר לציין שזה לקח לי את כל הצהרים שלי.. תודה רבה!!!

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

אני לא מזהה היתכנות לתובענה ייצוגית בעניינך. יתכן ומדובר בתקלה נקודתית שאז כאמור אין היתכנות. אתה יכול להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות על נזק שני גרם לך.