מרדכי

ביטול עיסקה ובעקבות כך, ביטול צ'קים דחויים שנמסרו בעקבותיה.

חתמתי הסכם שרות עם שרות פלוס, עבור שרות תיקונים ל5 מוצרים חשמליים ביתיים, כשהתחייבותם, שרות מלא כולל חלפים וביקור ללא תשלום, ככל שיתבקש. וכן התחייבות טרם החתימה, לשליחת טכנאי עבור תיקון המייבש, ללא שום עלות. בפועל, הגיע טכנאי ואמר שבמקום להחליף את התוף, עדיף כבר לקנות מייבש חדש, אולם אני דרשתי לתקן בהתאם להתחייבות של חברת שרות פלוס. בפועל אף אחד לא חוזר אלי, וגם הסוכן שהבטיח לבדוק את הנושא, לא חזר אלי. כעת, אני רוצה לבטל את העיסקה. האם ניתן לבטל את הצ'קים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

איני מזהה היתכנות לתובענה ייצוגית. יתכן ויש לך תביעה אישית שעליך לבדוק. לא ניתן לעשות זאת במסגרת זו

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

איני מזהה היתכנות לתובענה ייצוגית. יתכן ויש לך תביעה אישית שעליך לבדוק. לא ניתן לעשות זאת במסגרת זו