משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות יצוגיותתביעה ייצוגית על פי "חוק שיוויון הזדמנויות בעבודה"

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

תביעה ייצוגית על פי "חוק שיוויון הזדמנויות בעבודה"

מיד
מידן

חברות שמפרסמות מודעת דרושים שיש בה הפליה ,כלומר מכוונת המודעה רק לגבר או רק לאישה , במקרים בהם אני סבור שאופי העבודה מתאים הן לגבר והן לאישה . אני מניח שייצוגית ניתן לתבוע רק חברה??? ואם זה מעסיק פרטי כנראה אי אפשר ייצוגית. האם אפשר בכלל ייצוגית ? או שאפשר לתבוע רק בבית הדין לעבודה כאילו אני רואה את עצמי כמועמד לעבודה ולתבוע לפי החוק בתביעות קטנות??? כמובן עדיף ייצוגית. מקווה שהייתי ברור ומקווה לתשובה מדוייקת ככל הניתן . בתודה, מידן.

RE:
סולומונוב ושות' משרד עו"ד
סולומונוב ושות' משרד עו"ד(נכתב ע"י: מידן)

לכאורה יש היתכנות לתובענה ייצוגית. נא התקשר לע״וד עידו סולומונוב טל:0544982262

RE:
סולומונוב ושות' משרד עו"ד
סולומונוב ושות' משרד עו"ד(נכתב ע"י: מידן)

על מנת לבדוק היתכנות לתובענה ייצוגית יש צורך בפרטים נוספים. ניתן להתקשר אלי ל0544230645