מידן

תביעה ייצוגית על פי "חוק שיוויון הזדמנויות בעבודה"

חברות שמפרסמות מודעת דרושים שיש בה הפליה ,כלומר מכוונת המודעה רק לגבר או רק לאישה , במקרים בהם אני סבור שאופי העבודה מתאים הן לגבר והן לאישה . אני מניח שייצוגית ניתן לתבוע רק חברה??? ואם זה מעסיק פרטי כנראה אי אפשר ייצוגית. האם אפשר בכלל ייצוגית ? או שאפשר לתבוע רק בבית הדין לעבודה כאילו אני רואה את עצמי כמועמד לעבודה ולתבוע לפי החוק בתביעות קטנות??? כמובן עדיף ייצוגית. מקווה שהייתי ברור ומקווה לתשובה מדוייקת ככל הניתן . בתודה, מידן.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

לכאורה יש היתכנות לתובענה ייצוגית. נא התקשר לע״וד עידו סולומונוב טל:0544982262

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

על מנת לבדוק היתכנות לתובענה ייצוגית יש צורך בפרטים נוספים. ניתן להתקשר אלי ל0544230645