אורן

לא מצליח לבטל את הביטוח מול שירות פלוס כבר כמעט שנה!

מנסה כבר מיולי 2018 לבטל את הדמי שירות החודשיים. לא חוזרים אלי. לא מבטלים. עד היום אפריל 2019. כל הזמן אני מתקשר ואין עם מי לדבר. אומרים שיחזרו אלי ולא חוזרים. ביקשו לשלוח פקס וכבר נשלח. אין אפשרות להשיג מנהל. אין אפשרות להשיג הנהלת חשבונות.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

מהידע שהעברת אלי איני רואה היתכנות לתובענה ייצוגית. אתה בהחלט רשאי להגיש תביעה אישית כספית ובכפוף לנתונים שקיבלתי יש סיכוי טוב.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

אני לא מזהה היתכנות לתובענה ייצוגית. מציע להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות

אורית

לא מצליחה לבטל ביטוח שמכרו לי במרמה .אמרו שנגמר הביטוח וזה לא היה נכון

עמנואל סולומונוב ע״וד

אני לא מזהה כאן היתכנות לתובענה ייצוגית. ניתן להגיש תביעה אישית למשל לבימש לתביעות קטנות

ליבנת

גם אני נפגעת שירות פלוס אחרי ששכנעו אותי לעשות ביטוח למייבש הגיעו אחרי חודשיים לתקן ואמרו שהם לא לוקחים אחריות על חלקים פנימיים למרות שכתוב במפורש בכתב האחריות שהם אחראיים לכל חלק פנימי. ביקשתי לבטל את השירות ואמרו שיחזרו אליי תוך 3 ימי עסקים לביטול וכמובן שאף אחד לא ביטל או חזר אליי.מה עושים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

אני לא מזהה כאן היתכנות לתביעה ייצוגית. ניתן להגיש תביעה אישית למשל לבית משפט לתביעות קטנות