אברהם

האם יש תביעות נגד הוט מובייל בנושא ביטול המסלול לא דברת לא שלמת?

אנשים לא דברו..לא שלמו..העלו ל 7.80 גם בלי לדבר בכלל עכשיו לוקחים 10 ש"ח על 100 דקות..אבל איני משתמש ב 100 דקות ומשלם 10 ש"ח גם על 3 דקות. הוסיפו תא קולי וגובים עבורו חצי ש"ח לחודש..הכל פעולות נגדך הלקוח השבוי ובלי להודיע לך מראש ולקבל הסכמתך

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

חסרים נתונים למתן תשובה והיתכנות לתובענה ייצוגית. נא התקשר לע״וד עידו סולומונוב טל:0544982262

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

חסרים פרטים למתן תשובה באשר להיתכנות לתובענה ייצוגית. מציע שתתקשר לע״וד עידו סולומונוב לטל:0544982262