אספה

חוזה מול חברה ספיקת גז ביתי

לפני כ 5 שנים עשיתי חוזה מול חברה שמספקת גז ביתי והם דרשו פיקדון על הבלונים אכן נתתי בחלוף הזמן נגמר הגז ואישתי הזמינה גז מחברה אחרת בלון גז והחברה לקחה את הבלון הריק של החברה שראיתי יש לי חוזה וכאשר גיליתי את זה ישר התקשרתי לחברה שסיפקה את הגז ואמרתי לקחו את הבלון שאני חתום עליו ושם אמרו שהבלון מוחזר לחברה כי יש ביניהם הסכם ולכן אנו לא מחזיקים את הבלונים שלהם. לאחר שקנסו אותי בחברה שאיתה החוזה שלי והסברתי שהם קיבלו את הבלון מהחברה השנייה כי פניתי שיחזירו לי את הבלון ושם ענו לי שזה לא ענייני אם חברה אחרת מחזירה את הבלונים ששייך להם ועליך לשלם קנס וכן כץרנסו אותי ושוב פניתי לחברה שהחזיקה להם את הבלון אמרתי אם הם יכולים להשיג לי בלון כדי שאחזיר להם ולקבל זיכוי על הקנס אמרו הן מיד מחזירים את הבלונים לחברה עצמה ולא מחזיקים את הבלונים שלהם. האם אין כאן "רמאות" או רווח כפול או גניבה?? אין לי דרך או מושג או מילים אחרות להגדיר את זה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

אני לא מזהה בעניינך היתכנות לתובענה ייצוגית.יתכן שיש מקום להגיש תביעה אישית לבית משפט לתביעות קטנות