לילי

תביעת סיקס בצרפת, פספוס טיסה.

שלום, השכרנו רכב בצרפת מסיקסט בפריז משדה אורלי וסימנו חזרה מדל גול ב4 בבקר,גם בזמן חזרה זה מצויין וגם אמרנו באורלי שנחזיר בדה גול לפנות בוקר. כאשר לקחנו את הרכב, לאף רגע לא צויין שהם נפתחים רק ב6 בבקר ומה לעשות במקרה הזה. גם בחוזה שניתן לנו זה לא מצויין. הגענו לשדה ובמשך כשעתיים הסתובבנו הלוך חזור, לא ידענו מה לעשות. הטיסה ב7 בבקר. התקשרנו למספר שמופיע כסיוע בתוך האוטו, הוא לא ידע להגיד מה לעשות אך ציין שאין להשאיר את הרכב עם המפתח בפנים בשום אופן.רק ב6 בבקר הגיעה עובדת של סוכנות אחרת והסבירה שיש תיבה להחזרת מפתח בקומה עליונה של הנחיתות אצלכם. לא היה לנו איך לנחש....פספסנו את הטיסה,יותר נכון את הציק אין בבדיוק 5 דקות. היות וזה לואו קוטס אין החלפות או ביטולים. אחרי כמה שעות טרטור מטרמינל 3 ל2 ל1, כמעט קרסנו מעייפות וייאוש וקנינו 2 כרטיסים אחרונים שבמזל היה לעל אל ב2000 יורו. כמעט 8000 שח...האם יש אפשרות לתבוע את סיקסט בצרפת?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

אין המדובר בתובענה ייצוגית שניתן להגישה בארץ. אשר לאפשרות תביעה ייצוגית או אחרת בצרפת יש לקבל חווית מע״וד צרפתי