רחל ל

חברות התקשורת - חריגה ותשלום

לצערי נתקלתי ב2 בעיות מול חברות התקשורת 1. חריגה של דקות לחו"ל בחברת פרטנר, לא ערכו איתי הסכם התקשרות, פתחתי את הנייד בסוכן אישי ללא הסכם, וכעת בחודש האחרון חרגתי ב400 דק', החברה לא עדכנה אותי בחריגה, רק בסיום החודש אך דורשת על כך תשלום של מעל 2000 ש"ח, האם אני חייבת לשלם? (ניסיתי לפנות לפניות הציבור, אך לא קיבלתי מענה.) 2. עורך דין חן פישר שלח לי תביעה בשם גולן טלקום, על חוב ישן, בבדיקה שערכתי באתר , אכן היה לי חוב של 99 ש"ח, (מתוכם 69 ש"ח - הוצאות פתיחת תיק) לא קיבלתי שום הודעה על החוב, בכל אופן שילמתי באתר וכרגע אין לי שם שום חוב, העורך דין שלח לי תביעה על סך 2381.11 ש"ח , על בסיס חשבוניות ששולמו מזמן! (על החשבוניות עצמם כתוב חשבונית מס - קבלה!) שלחתי להם את הקבלות (אותן חשבוניות) שהורדתי מהאתר. אך לא קיבלתי מענה, האם אני יכולה לראות את התיק כסגור, והאם אני יכולה לתבוע על עגמת נפש -גולן עצמם הכחישו חוב בסכום כזה, והסבירו שהחוב המקורי הוא 26 ש"ח + 4.18 ש"ח עלות החודש שסגרנו את החשבון, אך הם לא יכולים לטפל כי זה עבר לעורך דין פישר. תודה רבה על האפשרות לשאול ולהתייעץ!

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

קראתי. בשתי הסוגיות אני לא מזהה היתכנות לתובענה ייצוגית. אשר לסוגיה השניה אם אכן פרעת את החוב הרי הדרישה היא בטעות גרידא וע״והד יסגרו התיק. אשר לשניה- אין מחלוקת שחרגת וחטיבת בגין החריגה. אם הסכום שבו וחייבת אינו נכון נא הפני תשומת ליבם. אני עומד לרשותך.