יהושוע

הודעות ספאם תביעה יצוגית

שלום, קיבלתי הודעת מייל פרסום שמפירה חוק התקשורת. להערכתי היקף הנפגעים עומד על לפחות עוד 5000 לקוחות. החברה ששלחה מייל הציעה לי כפיצוי 300 ש"ח. 1. האם ניתן לתבוע יצוגית? 2. באם אאיים שאתבע אותם יצוגית, האם יש לכך סיכונים כלכלים? אחרים? 3.אם אשלח כתב התראה טרם תביעה יצוגית, האם גובה הפיצוי במקרה זה שאוכל לדרוש תמורת אי הגשת התביעה ותמורת סילוק הליקוי גבוה יותר מאשר פיצוי כיחיד(300שח)?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

עקרונית ומבלי לראות את הודעת הפירסוומת יש היתכנות( משרדינו מטפל עכשיו במספר תביעות כאלה)יש כמובן לבדוק היטב היתכנות לתובענה ייצוגית.אין צורך לאיים. והעובדה שתגיש ללא פניה מוקדמת לא תשנה את הפיצוי . אם תרצה שאבדוק הנושא אתה מוזמן להתקשר מחר בבוקר ל-0544230645