קובי 1

מולטימדיה ברכב טויוטה חדש

שלום ברכב טויוטה חדש פרסמו והתפארו במערכת מולטימדיה מתקדמת ...רק שכחו לספר שהתאימות הטובה ביותר היא עם מכשירי אפל , מכשירי אנדרואיד מתנתקים או שאינם עובדים .. יש מספר לא מבוטל של לקוחות שמארגנים...האם יש קייס ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

על פניו ישנה היתכנות לתובענה ייצוגית. עם זאת יש לקבל פרטים נוספים על מנת לוודא ההתכנות כמו מהן התקלות, האם הן לכל רוכשי הרכב או רק אצלך כתקלה נקודתית הפרסום שנעשה לרוכשים הפוטנציאלים וכו. אני מציע כי תעמוד איתי בקשר בטל: 0544230645לקדם הנושא