בן מיכאל אריה

ביטוח מוצרי חשמל בחברת שרות פלוס

ערכתי ביטוח למוצרי חשמל ביתיים שבביתי בחבי שרות פלוס בחודש 2/21 וחתמתי על הסכם שרות ל 5 שנים בסכום של 5880 ש"ח.למחרת ההסכם פניתי לחברה בבקשה לבטל ההסכם ונמסר לי שהם מבטלים ושום דבר לא נעסה ובינתיים גבו 2 תשלומים מחשבון כרטיס האשראי.למרות שאני מתקשר אליהם כמעט מידי יום הם טוענים שגברת בשם מעיין מטפלת בענין והיא תחזור אלי ואין כל תשובה או מענה ממנה.שאלתי האם אני יכול לבטל את חיוב כרטיס האשראי . .כמו כן אבקש לקבל עצה מה לעשות במקרה זה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

איני רואה בעניינך היתכנות לתובענה ייצוגית. אתה יכול להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות.