משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות יצוגיותאי קבלת רכב שהוזמן לטיול בקפריסין

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

אי קבלת רכב שהוזמן לטיול בקפריסין

צחי
צחי מנשה

שלום הזמנו רכב מחברת השכרת רכב בשם דיסקאברי אשר מקשרת חברות השכרת רכב בקפריסין. השכרת הרכב בוצע מול חברה שנקראת קם. שלמנו את מלוא השכירות לתקופה של שישה ימים וכשהגענו לקפריסין נאמר לנו שאין רכבים זמינים ושניקח מונית למלון ושהם יביאו לנו רכב למלון ליום למחרת וגם ישלמו על המונית שלקחנו. יום למחרת עדיין הרכב לא הגיע והנציג אמר שעדיין אין לו רכבים ושנבטל את ההזמנה ושהוא יזכה אותנו על התשלום ועם המונית. הכסף עדיין לא הגיע ואני מעוניין לתבוע את החברה המקשרת דיסקאברי ואת החברבת השכרה על השירות המזלזל ועל עוגמת הנפש והריסת הטיול שתכננו. איך אני יכול לבצע את התביעה?

RE:
סולומונוב ושות' משרד עו"ד
סולומונוב ושות' משרד עו"ד(נכתב ע"י: צחי מנשה)

השבתי לך שאתה יכול להגיש תביעה כנגד החברה הישראלית

RE:
סולומונוב ושות' משרד עו"ד
סולומונוב ושות' משרד עו"ד(נכתב ע"י: צחי מנשה)

אני לא מזהה במקרה זה היתכנות לתביעה ייצוגית. כנגד החברה הישראלית תוכל להגיש תביעה לבית משפט בישראל. לא כך כנגד החברה הקפריסאית, אותה עליך לתבוע בקפריסין

RE:RE:
צחי
צחי צנשה(נכתב ע"י: עמנואל סולומונוב ע״וד)

אז הלך הכסף? שילמתי לקבל רכב ולא קיבלתי כלום וגם לא החזירו את הכסף....