ענת ויינשטיין

ניסיון ביטול משירות פלוס

שלום, אני מבינה שיש פה עוקץ של שנים על ידי החברה שירות פלוס. הם כנראה לא מפסיקים. גם לי עכשיו הם גובים למרות שביקשתי לבטל, אמרו שיבטלו ואראה את הזיכוי בספטמבר אבל זה לא קרה. עכשיו מנסה לתפוס אותם ללא הצלחה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

אכן קיבלתי פניות רבות כנגד חברה זו וכנראה שלא קל להפרד ממנה..אם זאת ספק אם תובענה ייצוגית היא הפתרון שכן ספק מה ניתן לתבוע ממנה. אני מציע שתפני לבית משפט לתביעות קטנות שם אגב עורכי דין אינם יכולים להופיע, והגישי תביעה. אני מניח שזה יפטור הבעיה