שור שושי

עוקץ ושקרים של חברת שרות פלוס

גם לנו הבטיחו לבטל את העיסקה , גם כשדברנו עם יהודית מהנהלת החשבונות היא הבטיחה לבטל את העיסקה וכמובן לא עמדה בהבטחתה, ההרגשה היא שעקצו אותנו וגונבים את כספינו גם שכאמרנו שאנחנו בפנסיה וכל שקל חשוב לנו לא עוזר, אשמח לדעת מה אפשר לעשות כדי לצאת מהחברה העושקת הזו

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

המקרה המתואר אינו מצדיק כנראה הגשת תובענה ייצוגית. עם זאת אתם יכולים לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות שם עורכי דין אינם רשאים להופיע ולהגיש בעצמכם תביעה כנגד החברה