גלעד שמעון

אי מתן רכב חלופי תמורת רכב שניזוק בחול

בוצעה הזמנת דיל דרך בוקינג בארץ. קיבלנו רכב במסגרת הדיל מיורוקאר במינכן. 2 צמיגים נקרעו. למעט גרירת הרכב והסעתנו לעיר הקרובה לא התקבל רכב חלופי עד סוף הטיול. נגרמה עוגמת נפש. האם לתבוע את החברה בוקינג או אלבר בארץ שביצעו ההזמנה ביורוקאר במינכן.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

הנושא אינו מתאים לתובענה ייצוגית. ספק אם ניו לתבוע בארץ שכן משכירת הרכב זו יורוקאר בחול. אם זאת אם השכירות בוצעה דרך חברה ישראלית בארץ ניתן לשקול תביעה נגדה. נראה שהמקרה מתאים לתביעה בבית משפט לתביעות קטנות שם לא מופיעים עורכי דין