משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות יצוגיותתביעה נגד חברת SIXT במינכן

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

תביעה נגד חברת SIXT במינכן

אלו
אלון מלכה

שכרתי רכב ליומיים בסניף של חברת SIXT בשדה התעופה במינכן ,לאחר יומיים הרכב הוחזר לסניף החברה בעיר ,חוייבתי ע"י החברה על 4 ימי השכרה ,והתשלום נלקח מכרטיס האשראי שלי סכום העסקה היה 340 אירו ,החיוב היה על סך 712 $ לציין כי הם החזירו לי לא יודע למה סך של 66$ כזיכוי . בשיחות עם נציגי החברה בטלפון ובמייל ששלחו לי הם הודו בטעות במפורש וטענו שהכסף יוחזר לאחר בדיקה של הנהלת חשבונות שלהם ,הכסף כמובן לא הוחזר עד היום האירוע התרחש בהודש אפריל ,ניסתי להגיש תביעה גד החברה בארץ חברת שלמה סיקסט ,אבל השופט בבית דין לתביעות קטנות קבע שהם לא הצד שאמור להיתבע ,כיצד ניתן לתבוע את הנציגות שלהם בחול,יש לי העתק של כל ההוכחות הנדרשות .