משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות יצוגיותסירוב להחזר חיובי דמי כרטיס אשראי לאחר ביטולו

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

סירוב להחזר חיובי דמי כרטיס אשראי לאחר ביטולו

אמי
אמיר פ

לפני 3 חודשים ביטלתי 2 כרטיסים בישראכרט בשיחה שהוקלטה. הוקראו לי מספרי הכרטיסים לביטול, אישרתי ונאמר שבוטלו. היום שמתי לב שחייבו אותי דמי שימוש בכל חודש מאז. פניתי היום וביקשתי להפסיק את החיוב ולהחזיר לי את מה שחוייב. לא הוכחש שביקשתי לבטל את שני הכרטיסים אבל התברר שאחד הכרטיסים לא בוטל (ביטלתי שוב בסיום שיחה זו). להפתעתי נאמר לי שאין אפשרות לקבל החזר עבור כרטיס שבוטל! דרך אגב, 2 הכרטיסים האלו לא הופעלו מעולם. הכרטיס שעליו גבו דמי שימוש היה חינם לפי תנאי הכרטיס והתחילו את החיוב רק לאחר פנייתי לביטולו (ציינתי זאת בשיחה). כמו כן תמיד הייתי מקבל דף חשבון חודשי אך לא קיבלתי בשלושת החודשים הנ"ל (אני משער שסימנו כאילו ביקשתי לא לקבל). איך ניתן לבדוק האם יש עוד נפגעים מאופן פעולה זה? האם יש אפשרות לתביעה ייצוגית?

RE:
סולומונוב ושות' משרד עו"ד
סולומונוב ושות' משרד עו"ד(נכתב ע"י: אמיר פ)

לכאורה יש מקום לשקול הגשת תובענה ייצוגית . חסרים פרטים כדי לגבש עמדה יותר מושכלת. מציע לשוחח איתי על מנת לבחון הנושא. טל: 0544230645