רותם תורג'מן

תביעה כנגד אפל או איי דיגיטל

שלום רב, בתאריך 25/8/2020 רכשתי עבור הבן שלי אייפון 11 ביקשתי מבעל החנות (אוטופון לשעבר בטבריה היום אביב פון אותם בעלים) שיכין את הנייד לשימוש ושאני לא יודע להתעסק עם ID לפני כשבועיים בני שינה את הסיסמא ושכח אותה פניתי לאפל לבקשת עזרה ביקשו את ה ID אמרתי שזה מתחיל YARON1 או משהו דומה לזה הבן לא ידע במדוייק ולא מצאנו את הפתק מהחנות אמרו שלא מוצאים מייל כזה לאחר כמה ניסיונות ננעל הטלפון לבעלים אולי דרכם מצאנו את הפתק אחרי חיפוש מעמיק פניתי לאפל עם המייל הנכון YARON12345@ICLUOD.COM זה כבר לא עוזר תשלח מסמכים שלחתי חשבונית מכיוון ששם החשבונית זה לירן ניהול שלחתי תעודת עוסק מורשה שהעסק של אישתי שלחתי צילום ת.ז שלה + ספח כולל ת.ז שלי + ספח, שלחתי מכתב עברית + אנגלית מחברת MAX של הכרטיס אשראי שאיתו בוצעה העיסקה עדיין לא מספיק כי "המייל שאתה שולח הוא לא שם העסק" פתחתי אימייל עם שם העסק ושלחתי משם עדיין לא בסדר בינתיים התייאשנו וקנינו אייפון 14 חדש לילד. אני מבקש מספיק נזק נגרם לי פונה אליכם לעזרה. לא משנה איזו הוכחה אביא לאפל הם לא יפתחו את הטלפון מבקש עזרה לא רוצה להגרר לבתי משפט. תודה רבה רותם תורג'מן 050-6713000

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

צר לי אך איני יכול להיות לך לעזר. תובענה ייצוגית בודאי אין אפשרות להגיש. אתה לא רוצה לפנות לבית המשפט. אולי מומחה למחשבים יכול לעזור לך וישמיש את האיפון הראשון?