דודי ש

תביעת חברת השכרת רכב בחו"ל עקב אי עמידה בחוזה - צמיגי חורף

שלום רב, שכרתי רכב בגרמניה לחופשת סקי באוסטריה. לפי חוקי גרמניה בתקופה הזו מחוייבים לספק לי צמיגי חורף. למרות שוידאתי זאת בעת קבלת הרכב, בעת הגעתנו לעיירת הסקי הרכב לא בלם והחליק על השלג/קרח והיינו מפוחדים עד אימה. מסתבר שנתנו לנו צמיגי קיץ. לא הזזנו את הרכב כל השבוע והקדמנו יציאתנו חזרה עקב סופת שלגים שהגיעה. היתה לנו עוגמת נפש רבה ופחדים רבים. האם לדעתך יש עילה לתביעה. חברת OK MOBILITY. תודה. דודי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

איני מזהה בענינך היתכנות לתובענה ייצוגית. בכל מקרה מאחר ומדובר בחברת השכרה שמקום מושבה בחול את התביעה יש חובה להגיש שם וספק אם זה כדאי.