לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ספיר .ק.

תביעה יצוגית

רם שלום רב, שמי ספיר, בת 21. מעונינת להגיש תביעה כנגד המרכז הארצי לבחינות והערכה ( האחראים על בחינות הפסיכומטרי) ניגשתי למבחן לפני כ- חודש, בעת קבלת הציונים לא התאפשר לי לראות את הציון- נאמר לי כי יש בעיה עם המבחן ועלי לפנות למרכז הארצי. לאחר פנייתי הובהר לי כי עליי לגשת למבחן חוזר מכיוון שעליהם לוודא כי הציון שקיבלתי תואם את יכולתיי ( מבירורים שעשיתי התברר לי כי הם מזמנים או בגלל חשד להעתקה או מהסיבה שכשעושים מבחן שני ויש פער גדול בין הציון הם חושדים כי הציון לא התקבל ביושר). יש לציין כי כנראה זומנתי בגלל פער הציונים הגדול . במידה ולא אגש למבחן ציוני נפסל. כלומר הם כופים עליי מבחן חוזר ללא מתן הסברים לזימוני למבחן. אני מחויבת להצויא ציון ששואף לציון שקיבלתי( שאותו איני יודעת ואדע רק לאחר שאעשה מבחן חוזר) במידה ולא אקבל את הציון את התואם בחינתי תיפסל. בנוסף נאמר לי מהמרכז הארצי כי אני חתמתי על נושא זה בזמן שנרשמתי לבחינה. האם זה הגיוני מלכתחילה שאני מחויבת לשלם כסף על המבחן ולכן עליי להירשם ולחתום על הכל שהם יכניסו סעיף מזערי שכזה. יש פה חוסר שקיפות מוחלט, הייתי שמחה לדעת מה אפשר לעשות בנושא והאם יש עילה לתביעה יצוגית? ספיר קלרמן

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות יצוגיות