משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות יצוגיותרשת סופר - האם יש מקום לתביעה יצוגית

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

רשת סופר - האם יש מקום לתביעה יצוגית

מאי
מאיה

שלום, במקום בו אני גרה ישנו סופר שבכל פעם שהוא עורך מבצעים על מוצר יקר מאוד שנקרא "סימילאק" ופונה לקהל יעד רחב - הרי הורים לתינוקות - הם מדביקים לו תווית מחר שגויה בכוונה, לדוגמא המחיר האמיתי של המוצר הינו 89.99 ביום מבצע הם רושמים את מחירו ל 99.99 ומציעים אותו ב 75 בפועל אך כשהמוצר עובר בקופה מופיע המחיר האמיתי 89.99-פחות ההפרש ל 75 מה שמעצבן אותי הוא העובדה שם שמים מדבקות שונות של מחיר ביום המבצע בכדי להציג כביכול הפרש הנחה גדול יותר, הרי זו הונאה, האם יש מקום לתביעה יצוגית בשם כל ההורים ? מעניין אותי מאוד לדעת, תודה מראש