מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב
בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.
מגה לוטורי בע"מ
שמי גל ונוצלתי ע"י החברה .וכמוני הרבה אחרים, לפני ארבעה חודשים פנו אליי בטענה שמגיע לי במחיר של 199 ש"ח שירות שמחכה את מפעל הפייס ומגדיל זכיות אמרו שישלחו לי חוזה בדואר (שלא נשלח) והטבות כגון חופשה זוגית בארץ(שלא נשלח גם כן) לאחר חודש התקשרתי ושאלתי למה לא הגגיעה לי ההטבה שהובטחה לי ונאמר לי שכיוון שעוד לא חתמתי על החוזה ורק אחרי שאחזיר אותו חתום הם ישלחו את ההטבה. שוב כמובן לא קיבלתי לא חוזה ולא הטבה כשהבנתי שמדובר בנוכלים בקשתי לבטל את החיובים בכרטיס אשראי דירתי עם שוש (שלטענתה המנהלת הגדולה) ונאמר לי שיש התחייבות ועלי לשלם 450 ש"ח קנס יציאה-לא נאמר לי בשיחות הקודמות כלל וכלל על ההתחייבות אבל רציתי רק לסיים את זה ולא רציתי להסתבך אז אמרתי לה לנתק אותי בכל זאת ובנוסף ביטלתי את הוראת הקבע עבורם בכרטיס אשראי לאחר ארבעה חודשים אני מקבלת מכתב מהוצאת לפועל שהם דורשים ממני לשלם במיידית 1800 ש"ח. אין לא את הכלים והידע להלחם בהם ולפי הפורומים שקראתי הרבה מאוד נוספים נפגעו מהם באותה דרך או דומה לה -צריך לשים לה סוף,השאלה איך?????