משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

תביעה כנגד הטוטו

אור
אור

שלום. שמי דוד. לפני מספר זמן סימנתי שלושה סימונים בטופס מסויים, שלחתי את הטופס בסכום של כ-50 שקל והיה חסר לי משחק אחרון בשביל לזכות בסכום נכבד. צפיתי בטלוויזיה במשחק המדובר, ספרתי והגעתי למספר שמזכה אותי בסכום של כ-1000 שקל. בגלל טעות של חברת הווינר הטופס ששלחתי, לאחר בדיקה במחשב, זוהה כטופס לא זוכה וכך גם טפסים של המוני אנשים במדינה וגם מספר אנשים שאני מכיר אישית. לאחר שלושה ימים בלבד תוקנה הטעות, אנשים שסימנו לא נכונה קיבלו כסף ורבים מהאנשים שסימנו את התשובה הנכונה, גם אני בין היתר, זרקו את הטופס בשל המחשב של תחנת ההימורים שמצא את הטופס כטופס לא זוכה בגלל הטעות המדוברת. האם אני יכול לתבוע את חברת הווינר תביעה ייצוגית? האם בכלל שווה לי ללכת על תביעה ייצוגית? תודה.