משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

ארקיע

מיט
מיטל

בתאריך 5/5 הייתי מיועדת לטוס עם חברת ארקיע לאילת. בכרטיסים היה כתוב להתייצב בשעה 12:30 וכך עשיתי כשהגענו ראינו שיש הרבה אנשים שממתינים בצ'ק אין אבל כששאלנו את אשת הביטחון הודיעו לנו שיש עיכוב קל בטיסות. כעבור שעה וחצי טלפנתי לארקיע על מנת לברר את סיבת העיכוב ואת הצפי להמראה . נמסר לי מהנציגה שאין כל עיכובים לאחר שיחה של רבע שעה (תוך כדי שהיא בודקת מול מנהלה הישיר) הבינה לבסוף הנציגה שיש בעיה ובוטלו כל הטיסות כששאלתי אותה מה לעשות היא אמרה לי אין מה לעשות תלכי משם כי אין מה לעשות. כך מצאתי את עצמי תוך שניות עולה על מונית לכיוון תחנה מרכזית כשבטלפון אני מזמינה כרטיסים לעוד כחצי שעה. מלבד עוגמת הנפש שנגרמה לי בנסיעה המטלטלת נפשית ופיזית באוטובוס נגרם לי נזק כספי: שילמתי עבור טיסה וטרם קיבלתי החזר, שילמתי עבור מונית לשדה, עבור מונית מהשדה לתחנה מרכזית, עבור אוטובוס מהתחנה המרכזית לאילת, וכמובן הפסדתי את היום הנופש הראשון שלי כשעשיתי צ'ק אין בשעה 21:00 בערב ולא נותר לי אלא ללכת לישון ולהירגע אחרי היום המתיש שעברתי. אני מניחה שיש עוד מאות סיפורים דומים של כל אותם נוסעים שנפלו קורבן לאותה תקלה טכנית ששיבשה את כל הטיסות בשמי ישראל. מה עלינו לעשות?